Aanmelden & Wachtlijst

Vooruit zien is regeren…
Het is voor veel mensen een grote stap te besluiten om te verhuizen naar een veelal kleinere woning in een omgeving met gelijkgestemden. Een stap die om zorgvuldigheid vraagt en een goede voorbereiding.

Informatiebijeenkomsten

Met grote regelmaat worden kleinschalige informatiebijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten, die ongeveer een uur duren, komen alle aspecten aan bod en kunnen belangstellenden een indruk krijgen van deze woonvoorziening met historische grondslag. Omdat alle woningen bewoond zijn, is bezichtiging van een woning niet mogelijk.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de huur van een woning dan kunt u zich aanmelden voor een informatiebijeenkomst via info@eoks.nl
U kunt dan indien gewenst een aanmeldformulier ontvangen om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Wachttijden

De wachttijden variëren en lopen sterk op met de grootte van de appartementen.
De lengte van de wachttijd is daarnaast ook afhankelijk van specifieke wensen. Zie voor actuele wachttijden ook onze veelgestelde vragen.

Aan de beurt

Indien er een woning beschikbaar komt gaat alles in een stroomversnelling. Dat noopt tot snelle besluitvorming. U wordt telefonisch benaderd en uitgenodigd voor een bezichtiging van de vrij te komen woning. Oplevering van die woning is doorgaans al enkele weken later.