Aanmelden & Wachtlijst

Vooruit zien is regeren…
Het is voor veel mensen een grote stap te besluiten om te verhuizen naar een veelal kleinere woning in een omgeving met gelijkgestemden. Een stap die om zorgvuldigheid vraagt en een goede voorbereiding.

Informatiebijeenkomsten

Met grote regelmaat worden informatiebijeenkomsten georganiseerd, in groepen of individueel. In deze bijeenkomsten, die ongeveer een uur duren, komen alle aspecten aan bod en kunnen belangstellenden een indruk krijgen van deze woonvoorziening met historische grondslag. Omdat alle woningen bewoond zijn, is bezichtiging van een woning niet mogelijk.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een woning dan kunt u zich aanmelden voor een informatiebijeenkomst of kennismakingsgesprek via info@eoks.nl .
U kunt indien gewenst een aanmeldformulier ontvangen om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Wachttijden

De wachttijden variëren sterk en lopen op met de grootte van de appartementen.
Momenteel  is de wachttijd voor een 2 kamer appartement van 60-65 m2 korter dan 6 maanden. De wachttijd voor appartementen van 90 m2 en meer wordt momenteel ingeschat tussen de 3 en 6 jaar.

Aan de beurt

Indien er een woning beschikbaar komt gaat alles in een stroomversnelling. Dat noopt tot snelle besluitvorming. U wordt gebeld en uitgenodigd voor een bezichtiging van de vrij te komen woning. Oplevering van die woning is doorgaans al enkele weken later.