Ligging

Het huis van Elisabeth Otter-Knoll heeft een gunstige ligging tussen het winkelcentrum Gelderlandplein en het Gijsbrecht van Aemstelpark. In de nabije omgeving zijn het Amstelpark en het Amsterdamse Bos te vinden. Winkel- en recreatievoorzieningen komen zo optimaal samen.

Het in 2016 vernieuwde Gelderlandplein is een groot overdekt winkelcentrum met veel speciaalzaken, cafés en restaurants, maar ook bekende ketens, zoals een zeer uitgebreide Albert Heijn, ontbreken niet.

 

Interesse in een woning?


Bekijkt u dan hier het aanbod.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/eoks/domains/eoks.nl/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eoks/domains/eoks.nl/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eoks/doma...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eoks/domains/eoks.nl/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35