Nieuws

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Hek achtertuin Westvleugel

Hek achtertuin Westvleugel

Op 19 juli is er een nieuw hek geplaatst achter de Westvleugel. Deze achtertuin is daardoor een mooi groot geheel geworden. De ontstane gaten in de heg worden nog gedicht. Een paar buitjes eroverheen en we hebben een prachtig geheel!

Zonwering Westvleugel

Zonwering Westvleugel

Vanaf dinsdag 17 juli vanaf 08:00 uur zal de firma Schellekens & Schellekens de zonwering vervangen van de Westvleugel. Zij beginnen met de losse doeken die vervangen moeten worden. Dat kan allemaal vanaf de diverse balkons. Bewoners die dit betreffen zullen hiervoor benaderd worden. De 2e stap zal zijn vervanging van de complete zonwering op de begane grond.
De 3e en laatste stap is vervanging van de zonwering op de etages waar een hoogwerker voor nodig is. De totale werkzaamheden zullen waarschijnlijk 2,5 week betreffen. Voor alles geldt dat ook in huis aanpassingen gedaan moeten worden.

De slagboom in gebruik

De slagboom in gebruik

Inmiddels is, na een aantal hobbels overwonnen te hebben, de slagboom echt in gebruik genomen. Alle bewoners met een auto en parkeerplaats kunnen met hun tag naar binnen. Het is belangrijk dat die tag 1x bij de lezer voor de hoofdingang geactiveerd wordt. Bezoekers die aanbellen krijgen altijd contact met de receptie. Om problemen te voorkomen zal de slagboom voorlopig alleen in gebruik zijn als de receptie open is, op werkdagen tussen 9:00 en 16:00.

Werkzaamheden tuin begonnen

Werkzaamheden tuin begonnen

De werkzaamheden om de binnentuin lenteklaar te maken, zijn begonnen. Deze zullen tot begin april duren, daarna hopen we helemaal klaar te zijn voor de eerste zonnestralen.