Contact

Elisabeth Otter-Knoll Stichting (EOKS)
Loowaard 3
1082 KR Amsterdam
Tel. 020 644 59 07
(Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur)

info@eoks.nl

Bereikbaarheid

liggingDe Elisabeth Otter-Knoll Stichting is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Auto

Via de snelweg kunt u ons bereiken via afslag RAI (afslagnummer S109). Vanuit de richtingen Amersfoort (A1) en Utrecht (A2) volgt u de zuidelijke ringweg (A10) richting Den Haag, afslag RAI-Buitenveldert. Vanuit richting Den Haag (A4) volgt u de borden richting Amersfoort, afslag RAI-Buitenveldert. Volg vervolgens de borden Winkelcentrum Groot-Gelderlandplein. U kunt bij het bepalen van een precieze route gebruik maken van de routeplanner van de ANWB: http://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner.

Gasten worden vriendelijk, maar dringend verzocht hun auto niet op onze parkeerplaats te parkeren, maar in de zone rond het Groot-Gelderlandplein. U kunt hier anderhalf uur gratis parkeren met een blauwe kaart.

Openbaar vervoer

U kunt verschillende, bussen, trams en metro’s nemen om ons te bereiken. Deze lijnen komen ook langs verschillende NS-stations.

  • Bus 62 Halte: Loowaard
    (Vertrekt ook vanaf Amstelstation, station Lelylaan, station RAI of station Amsterdam Zuid)
  • Tram 5 Halte: A.J. Ernststraat
    (Vertrekt ook vanaf station Amsterdam Zuid)

Als u uitstapt bij de halte A.J. Ernststraat slaat u dan linksaf (vanuit Amsterdam) of rechtsaf (vanuit Amstelveen) de A.J. Ernstraat in en volg deze tot aan het winkelcentrum Gelderlandplein. Aan de achterkant van het Gelderlandplein aan de Loowaard vind u de Elisabeth Otter-Knoll Stichting.

Het is ook mogelijk gebruik te maken van de gratis service van de ‘Gelderlandplein-lijn’. Voor de route en actuele vertrektijden kunt u kijken op http://www.gvb.nl/nieuws/de-gratis-gelderlandpleinlijn.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/eoks/domains/eoks.nl/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eoks/domains/eoks.nl/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eoks/doma...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eoks/domains/eoks.nl/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35