Contact

Elisabeth Otter-Knoll Stichting (EOKS)
Loowaard 3
1082 KR Amsterdam
Tel. 020 644 59 07  (telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur)

E: info@eoks.nl

Bereikbaarheid

liggingDe Elisabeth Otter-Knoll Stichting is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Auto
Via de snelweg kunt u ons bereiken via afslag RAI (afslagnummer S109). Vanuit de richtingen Amersfoort (A1) en Utrecht (A2) volgt u de zuidelijke ringweg (A10) richting Den Haag, afslag RAI-Buitenveldert. Vanuit richting Den Haag (A4) volgt u de borden richting Amersfoort, afslag RAI-Buitenveldert. Volg vervolgens de borden Winkelcentrum Groot-Gelderlandplein. U kunt bij het bepalen van een precieze route gebruik maken van de routeplanner van de ANWB: http://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner.

Parkeren
Gasten worden vriendelijk, maar dringend verzocht hun auto niet op onze parkeerplaats te parkeren, maar in de zone rond het Groot-Gelderlandplein. U kunt in de blauwe zone anderhalf uur gratis parkeren met een blauwe kaart.
Bij Q park P1 is het mogelijk 1,5 uur gratis te parkeren (ingang van Leijenberghlaan). Bij Q-park P2 en P3 is de eerste 2,5 uur gratis (ingang Loowaard). Daarna volgens de tarieven van Q-Park.

Openbaar vervoer
U kunt verschillende, bussen, trams en metro’s nemen om ons te bereiken. Deze lijnen komen ook langs verschillende NS-stations. 

  • Bus 62 Halte: Loowaard
    (Vertrekt ook vanaf Amstelstation, station Lelylaan, station RAI of station Amsterdam Zuid)
  • Tram 5 Halte: A.J. Ernststraat
    (Vertrekt ook vanaf station Amsterdam Zuid)

Als u uitstapt bij de halte A.J. Ernststraat slaat u dan linksaf (vanuit Amsterdam) of rechtsaf (vanuit Amstelveen) de A.J. Ernstraat in en volg deze tot aan het winkelcentrum Gelderlandplein. Aan de achterkant van het Gelderlandplein aan de Loowaard vind u de Elisabeth Otter-Knoll Stichting.

Het is ook mogelijk gebruik te maken van de gratis service van de ‘Gelderlandplein-lijn’. Voor de route en actuele vertrektijden kunt u kijken op de website van het Gelderlandplein.