Wonen

De Elisabeth Otter-Knoll Stichting verhuurt 112 woningen voor senioren in de vrije sector en daarnaast ook 13 studentenunits. De seniorenwoningen zijn erop ingericht dat een bewoner in zijn huis kan blijven wonen, ook als hij/zij gebruik moet gaan maken van hulpmiddelen als een rollator of een rolstoel. Bovendien biedt het wonen in de EOKS een keur aan mogelijkheden voor afname van diverse diensten en zorg; zoals thuiszorg, maaltijden en huishoudelijke zorg. Wij stellen onszelf tot doel onze bewoners een leefomgeving te bieden waar waardigheid en welbevinden centraal staat.

Er worden woningen van diverse metrages aangeboden door de Elisabeth Otter-Knoll Stichting, variërend tussen de 60 en 110 vierkante meter. Elk appartement  beschikt over een buitenruimte als een balkon of een terras.

Nadere informatie kunt u vinden op de pagina “Veelgestelde vragen”. Voor meer informatie over de appartementen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail.  U bent ook van harte welkom om langs te komen. Wij organiseren met grote regelmaat  informatiebijeenkomsten.

Alle plattegronden van de appartementen van de EOKS zijn te vinden op de pagina Gebouw en Plattegronden.