Wonen

De Elisabeth Otter-Knoll Stichting verhuurt 112 woningen voor senioren in de vrije sector en daarnaast ook 13 studentenunits. De seniorenwoningen zijn erop ingericht dat een bewoner in zijn huis kan blijven wonen, ook als hij/zij gebruik moet gaan maken van hulpmiddelen als een rollator of een rolstoel. Bovendien biedt het wonen in de EOKS mogelijkheden voor afname van thuiszorg, maaltijden en huishoudelijke zorg. Wij stellen onszelf tot doel onze bewoners een leefomgeving te bieden waar waardigheid en welbevinden centraal staat.

Er worden woningen van diverse metrages aangeboden door de Elisabeth Otter-Knoll Stichting, variërend tussen de 60 en 110 vierkante meter. Daarnaast beschikt elk appartement over een buitenruimte als een balkon of een terras.

Wij hanteren een huurprijs van €18,50 per vierkante meter en de bijkomende servicekosten bedragen €239,- per maand. Indien u interesse hebt in meer informatie over de appartementen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail, maar u bent natuurlijk ook welkom even langs te komen.

Alle plattegronden van de appartementen van de EOKS zijn te vinden onder het kopje ‘plattegronden’ (hieronder).

Plattegronden

Plattegronden – deel 1

Plattegronden – deel 2