Over de EOKS

Ook in de toekomst veilig en comfortabel wonen

In de Amsterdamse wijk Buitenveldert biedt de Elisabeth Otter-Knoll Stichting senioren-appartementen aan. In deze appartementen in de vrije sector kunt u zelfstandig wonen, maar wordt ook de mogelijkheid geboden een beroep te doen op ons servicepakket en thuiszorg.

Klik hier voor meer informatie over de service-appartementen »

De Elisabeth-Otter Knoll Stichting ligt gunstig naast het onlangs vernieuwde en uitgebreide winkelcentrum Gelderlandplein en te midden van een groene omgeving, dicht in de buurt van het Amstelpark.

Klik hier voor meer informatie over de locatie »

Ons uitgangspunt is dat bewoners zelfstandig wonen, maar van alle gemakken zijn voorzien. In dit kader werken wij intensief samen met een wijkzorgteam. Dit team biedt verzorging en verpleging aan bewoners met een indicatie.

Klik hier voor meer informatie over de zorg »

Naast de ondersteuning aan onze bewoners, bieden wij ook activiteiten en evenementen aan om het wonen nog aangenamer te maken. Zo worden onze dagelijks koffieochtenden door bewoners graag bezocht, zijn er regelmatig concerten, filmavonden en lezingen binnenshuis, en worden activiteiten buitenshuis naar onder andere musea en restaurants georganiseerd.

Klik hier voor de activiteitenagenda »

 

***

De meest recente nieuwsbrief van de EOKS kunt u hier bekijken:

Nieuwsbrief mei

***